Annonsørinnhold

MODERNE KOMBINASJONSBYGG: Sentrale, moderne kombinasjonslokaler i Røyken Næringspark er nå tilgjengelig for utleie.

Flytte rett inn i topp moderne kombinasjonsbygg på Østlandet?

Vokst ut av dagens lokaler og drømmer om sentrale, moderne kombinasjonslokaler med mulighet for verksted/industri, lager og kontor? Holder kundegruppen til rundt det sentrale Østlandet – kanskje både langs E18, E6 og E134? Og trenger dere å flytte raskt? Sjansen er stor for at nye kombinasjons-lokaler i Røyken Næringspark dekker behovene!

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det svært få ledige næringstomter mellom Oslo og Drammen. Kombinasjonen av sentral beliggenhet og arealeffektive kombinasjonsbygg er nærmest umulig å oppdrive. Men Røyken Næringspark har i flere år skilt seg ut som en attraktiv kandidat. Her har bilimportøren Birger N. Haug klargjøring av nye og brukte biler, Atle Brynestad har lager- og logistikkvirksomhet for Christiania Glasmagasin, Porsgrund Porselen og Hadeland Glassverk og verdens nest største leverandør av forskalingssystemer, Doka, driver herfra.

Og nesten 20 andre store og mellomstore virksomheter.

Her kan virksomheten være i full drift i mai, om man ønsker det. Bygget har både alt det praktiske man forventer og fasiliteter som lyse kontorer med fantastisk fjordutsikt og takterrasse.

Asgeir K. Svendsen

Næringsparken er sentralt plassert på Hurumhalvøya, mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, og det er kombinasjonen av perfekt beliggenhet for effektiv transport som trekker de store brukerne hit.

– Nå skal vi leie ut et topp moderne kombinasjonsbygg, som sto ferdig i 2020. Bygget egner seg både for én og to brukere, og man kan leie fra 2 000 til 5 900 kvadratmeter. Er det behov er det også mulighet for å bygge på den ene lager/verkstedhallen med inntil 1 000 kvadratmeter, forteller Asgeir K. Svendsen.

TO STORE HALLER: Perfekt for lager, logistikk og transportkrevende virksomheter

Han er direktør for næringseiendom i Ticon, eiendomsselskapet som eier og drifter nybygget.

For industri/verksted og lager/kontor

Svendsen forteller om et bygg som nok kan virke forlokkende på mange virksomheter – fordi man får attraktiv beliggenhet og et flunkende nytt bygg i ett. Og fordi alt er klart for umiddelbar innflytting.

– Ja, her kan virksomheten være i full drift i mai, om man ønsker det. Bygget har både alt det praktiske man forventer og fasiliteter som lyse kontorer med fantastisk fjordutsikt og takterrasse. Det er to store haller – den ene for industri/verksted med egen oljeutskiller, men som er vel så passende som lager, og den andre for lager. Hvilket annet bygg kan skilte med 13 kjøreporter i den ene hallen og 3 i den andre, spør han.

Og i et flunkende nytt bygg der alle krav er tilgodesett, følger også fasiliteter som bekrefter at vi snakker dagens og morgendagens behov.

LYS OG ÅPEN: Kontorfløyen i 2. etasje har god plass.

'– Her får man en flott, åpen og lys kontorfløy i 2. etasje med ca. 25 kontorplasser i cellekontor og 10 plasser i åpent landskap. Fra kontorene er det storslått utsikt mot Oslofjorden og Nordmarka. Det er selvfølgelig innlagt fiber som sikrer topp kommunikasjon, og med tre energibrønner og alle isolasjonskrav dekket blir bygget varmet opp på en ekstremt kostnadseffektiv måte – selv med takhøyder fra 6,5 til 8,4 meter. Bygget har fått energiklasse A, og hele flaten er fullsprinklet.

Ticons mann forteller videre at nybygget har hele 60 parkeringsplasser, mange av dem med lademulighet – så her er det gratis parkering for alle med behov.

50 prosent av Norges befolkning bor nå innenfor en radius av 2 timers kjøring fra Røyken Næringspark.

Thomas Sørum

Les mer om Røyken Næringspark

Midt mellom E6, E 18 og E134

Det er viktig med et flott og moderne bygg, men i dagens samfunn er beliggenhet enda viktigere.

– 50 prosent av Norges befolkning bor nå innenfor en radius av 2 timers kjøring fra Røyken Næringspark. Bygget ligger ved E134 - samtidig er det bare 20 minutter kjøring både til E6 via Oslofjordtunnelen og kort vei til E18 mot Drammen eller Oslo og videre retning Gardermoen. Og med 30 minutter til Oslo havn og 20 minutter til Drammen havn skjønner alle at Røyken Næringspark faktisk befinner seg midt i trafikknutepunktet for tungtransport, sier Thomas Sørum i Malling Drammen, som har ansvaret for utleie av kombinasjonsbygget.

GOD BELIGGENHET: Røyken Næringspark ligger strategisk plassert langs E134.

Han får full støtte av nærmeste nabo i Røyken Næringspark, Per Anders Berge i Maskinpakking AS. Han ledet selskapets overgang fra Slemmestad til Røyken Næringspark i 2018.

STERK VEKST: Et område i sterk vekst med høyaktuell beliggenhet.

– Vi trengte nye og mer moderne lokaler med sentral beliggenhet. Samtidig var det vesentlig for oss å få med alle ansatte, som i stor grad var bosatt i regionen. Ticon kjøpte tomten og bygget etter Maskinpakkings behov, og prosessen gikk overraskende greit. I dag er både ledelsen og de ansatte svært fornøyde med bygget og situasjonen i Røyken Næringspark. Vi har fått et skreddersydd, supert bygg med god internlogistikk. Kundene henter våre produserte og egenpakkede produkter med trailere, og med effektive kjøreporter og god svingradius går logistikken som en lek. 2020 er blitt det beste året i vår historie, med klar vekst i både omsetning og resultat. Resultatet har med flyttingen å gjøre og har gitt langt høyere trivsel, fornøyde kunder og tro på fremtiden. I dette området har vi også gunstig tilgang på arbeidskraft og lavere leiepriser og lønninger enn i Oslo. Vi har store leveranser til ASKO, og vi ligger midt mellom deres hovedanlegg i Vestby og det som bygges i Sande. Godt å vite at vi har en 20 års leiekontrakt, avslutter Berge i Maskinpakking AS.

Les mer om Røyken Næringspark

Powered by Labrador CMS