Annonsørinnhold

FORNØYDE FØRERE:

PostNord valgte Hesselberg

Logistikkgiganten PostNord valgte dobbeltstablere fra Linde til sine sjåfører på Østlandet. Det var det svært gode grunner til.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke bare i fotball det gjennomføres store overganger. Også i logistikkverden flytter de store aktørene på seg. Nå har Hesselberg Truck AS «sikret seg» PostNord til sitt lag.

Det er en stor fjær i hatten for den hardtsatsende importøren, som i sommer flyttet inn i nye og topp moderne lokaler på Lindeberg utenfor Oslo.

AVANSERTE SNILER:

I første omgang er det snakk om salg av rundt 60 dobbeltstablere av typen Linde D08, såkalte sniler, til samtlige Thermo-biler som er tilknyttet PostNord-terminalene på Lillestrøm og Jessheim.

Det er flere grunner til at valget falt på Hesselberg og Linde, ifølge Roy Gulbrandsen, teknisk sjef i PostNord.

– I PostNord har vi en «code of conduct» som gjør oss forpliktet til å handle av selskaper som har en god miljøpolitikk, tydelige etiske retningslinjer og produkter som er anerkjent. Vi har hatt Hesselberg på radaren tidligere, og vurderte det slik at de var det beste alternativet nå, innleder Gulbrandsen.

– Ingen kunne matche prisen

Etikk og miljø er selvsagt viktig, men som i alle andre kjøpsprosesser er pris og kvalitet helt avgjørende.

– Linde er anerkjent som et godt merke. Og innen snilekjøring er de lettere og smalere, noe som gir et bedre arbeidsområde rundt trucken. Målt mot de gamle modellene vi hadde tidligere er også batterikapasiteten enormt mye bedre. Disse truckene må tåle tøff bruk og røffe omgivelser, og det viser testene våre at de gjør. Sist, men ikke minst, kom vi veldig gunstig ut på pris. Det var ingen som kunne matche tilbudet fra Hesselberg, smiler Gulbrandsen.

NB: Saken fortsetter under bildet.

FORNØYDE PARTER:

Perfekt beliggenhet

Vi nevnte de nye lokalene innledningsvis. Også det var en medvirkende faktor for at PostNord valgte å bytte truck-leverandør og gå for Linde.

– De nye lokalene er helt fantastiske. Det viser at de satser. Alle bilene våre som kjører med Thermo er tilknyttet enten Lillestrøm eller Jessheim, og da slipper vi å bruke mye tid på å kjøre langt for å få hjelp, dersom noe skjer. Vi lever jo av å levere gode logistikkløsninger for kundene våre, og da er det en fordel å ha god logistikk i sine egne prosesser også, fortsetter Gulbrandsen.

PRAKTBYGG:

Med en så fornøyd kunde, skulle man kanskje tro at selgende part har gitt mer enn det smaker, men det er absolutt ikke tilfelle sier Terje Nygård, salgsansvarlig distrikt Akershus syd, i Hesselberg Truck AS.

– Det er ikke hverdagskost for oss å selge over 50 trucker i en smekk. Dette er en handel hvor både PostNord og vi kommer til å ha lønnsomhet. Sett fra vår side er det en vinn-vinn-situasjon som begge parter kommer godt ut av, begynner han.

Nygård passer på å rose både PostNord og Roy Gulbrandsen.

– Vi har hatt en veldig god dialog med Roy og PostNord i denne prosessen, og vi skjønte fort at vi kom til å bli enige her. De brukte jo opprinnelig et annet merke, men underveis i prosessen ble de veldig imponert over hva vi kunne tilby, sier han.

MEGET FORNØYD:

Flere gode grunner

Ifølge Nygård er det en kombinasjon av flere ting som gjorde at valget ble Linde og Hesselberg.

– Det er først og fremst pris, fleksibilitet og lokasjon. Om vi kan tilføye kvalitet på den listen finner vi vel snart svaret på, men vi som leverandør vet alt om kvaliteten vår, og vi er sikre på at dette er holdbare produkter som PostNord blir fornøyd med. Dette er skreddersydde trucker til skreddersydd bruk, gløder Nygård.

Han sier det er en god signaleffekt for både Linde og Hesselberg at en stor og synlig logistikkaktør som PostNord bytter til deres produkter.

– Når alle disse bilene kjører rundt i landet med vårt utstyr så vil vårt brand bli mer synlig. En vanlig mann i gata bryr seg katten, men for de som har greie på det, så vil vi være synlige ute i svært mange butikker. Selvsagt håper vi at det kan gi en mereffekt for Linde. Det er selvsagt positivt å bli forbundet med en så sterk logistikkaktør som PostNord. Dessuten er det jo ikke akkurat slik at vi nå har dekket hele PostNord sin virksomhet, så kanskje kan det bli mer business i fremtiden, håper Nygård.

VIL DU VITE MER OM HVILKE PRODUKTER HESSELBERG KAN TILBY? KLIKK HER.

Powered by Labrador CMS